Hoe een vrijpartij verlengen?

Al heel lang willen wij dat de kwaliteit van ons seksleven van het allerhoogste niveau is. We ontdekken steeds meer technieken om de partner tevreden te houden, we experimenteren en zijn niet bang om hierover te praten. Echter zou iedereen willen, zelfs onbewust, dat dit gevoel van euforie zo lang mogelijk duurt. Een te snelle ejaculatie is een van de meest voorkomende seksuele stoornissen. Hoe kan men dan genieten van de seks als de vrijpartij sneller eindigt dan men zou willen?

Wat is een vroegtijdige ejaculatie?

Statistisch gezien zijn veel koppels tevreden met de kwaliteit van hun seksuele relatie. Echter zijn er maar weinig personen die eerlijk bekennen dat het grootste probleem de duur van de vrijpartij is. Over het algemeen zijn de vrouwen niet tevreden over hun intieme leven aangezien volgens hen hun partner te snel klaarkomt. De duur van het vrijen is een individuele kwestie. De een houdt van een vluggertje en de andere van langdurig plezier. Over een vroegtijdige ejaculatie is sprake indien men niet in staat is de ejaculatie uit te stellen voordat beide partijen zijn bevredigd. Helaas is dit meestal de vrouw.

Hoe kan men de duur van het vrijen verlengen?

Een vroegtijdige ejaculatie is een probleem van vele mannen. Uit onderzoek is gebleken dat 40% van de koppels hier last van heeft en dat dit niet afhankelijk is van de leeftijd. Omdat de zogeheten “bed-onderwerpen” een taboe zijn zoeken de meeste koppels niet naar een oplossing. Inmiddels zijn er vele methodes die het mogelijk maken de vrijpartij te verlengen. Dit kan door middel van oefeningen. farmacologie, voedingssupplementen of door een bezoek aan een seksuoloog.

Oefeningen – dit heeft vooral betrekking op het leren de eigen spieren onder controle te krijgen. Zeer nuttig is het afwisselend aan- en ontspannen van de kegelspier die te vinden is vlakbij de prostaat. De beste en tegelijkertijd de makkelijkste methode is een oefening op het toilet, dus het regelmatig onderbreken van het plassen. Tevens is het mogelijk ontspanningsoefeningen te verrichten. Het positieve aspect hiervan is dat dit tevens samen met de partner kan worden verricht, bijvoorbeeld als voorspel.  Het meest populaire is de “start-stop methode”, waarbij men probeert niet te ejaculeren, een korte pauze inlast of de opwinding verplaatst naar andere delen van het lichaam waardoor het moment van ejaculeren langzaam wegvalt waarna men weer verder kan gaan met de vrijpartij.

Farmacologische middelen – door een specialist voorgeschreven tabletten voor het reguleren van het serotonine-niveau. Hierdoor wordt de duur van het vrijen verlengd door het verspreiden van het hormoon door de hersenen te remmen. Regelmatige toename is grotendeels effectief, maar kan ervoor zorgen dat het lichaam hiervan afhankelijk wordt en bij langdurig gebruik is het mogelijk dat het lichaam hier niet meer op reageert. Daarnaast is een groot nadeel de mogelijkheid op bijwerkingen. Het is een alternatief op natuurlijk methodes en een oplossing indien het met natuurlijke medicijnen niet is gelukt.

Een bezoek aan een specialist – soms kan het zo zijn dat een vroegtijdige ejaculatie ontstaat door het psychische vermogen. Dit kan bijvoorbeeld komen door stress, een vervelende gebeurtenis uit het verleden of te hoge eisen die men aan zichzelf oplegt. Een bezoek aan een seksuoloog kan dan noodzakelijk zijn die door middel van een gesprek ons helpt ons te verdiepen in de bron van het probleem en deze effectief te elimineren.

Voedingssupplementen – de moderne geneeskunde biedt vele producten aan die ons effectief helpen het moment van ejaculatie uit te stellen en wat van positieve invloed is op het vrijen met elkaar. Dit kunnen capsules van kruiden zijn, maar tevens zalfjes of een bepaalde gel. De speciale tabletten dienen de erectie te versterken en de seksuele prestaties te verbeteren door de ejaculatie uit te stellen. Afhankelijk van het product dient dit iedere dag te worden gebruikt of net voordat men van plan is om te vrijen met elkaar. De gel werkt als een plaatselijke verdoving. Het vermindert de gevoeligheid van de penis en stelt het moment van ejaculatie uit. De producten zijn meestal gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en het gebruik hiervan is veilig voor de gezondheid en veroorzaakt geen bijwerkingen. Het is verstandig in de eerste plaats hiervan gebruik te maken, omdat dit voldoende kan blijken te zijn.

Bij de behandeling van een vroegtijdige ejaculatie is het belangrijk de oorzaak hiervan te vinden. Het verlengen van de vrijpartij, zelfs met een aantal minuten, kan ervoor zorgen dat men zelfverzekerder wordt en dat men bewuster wordt van het eigen lichaam. Gênante ongelukjes zullen niet meer voorkomen en de vrouw zal tevreden worden gesteld en opnieuw genieten van de seks. Op het internet zijn heel veel adviezen te vinden wat men zou kunnen doen om de vrijpartij maximaal te verlengen, maar de effectiviteit van elke mogelijkheid zou een ieder zelf moeten ondervinden.